Şair Abdi İlkokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ilimizde bilinen ve tercih edilen okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Misyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: 07:30-12:20 12:30-17:20
Servis Bilgisi: OKUL SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04142151955

WEB - https://sairabdi.meb.k12.tr

Adres - EYYÜP PEYGAMBER CAD. NO 138 EYYÜBİYE/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Merkez İlçe EYYÜBİYE

Adres - EYYÜP PEYGAMBER CAD. NO 138 EYYÜBİYE/ŞANLIURFA

Ulaşım Şehir içi 61 numaralı otobüslerle ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ MERKEZ İLÇE EYYÜBİYE EYYÜP PEYGAMBER MAKAMI MEVKİNDE BULUNMAKTADIR.